Featured Post

Адолф Хитлер и Християнството

Денацификация – (на немски: Entnazifizierung) — комплекс от мерки за изчистване на всички сфери на обществото от националсоциалистическата и...

Thursday, July 13, 2017

Психология на властта. Има само три начина да се вземе властта!

1. С тирания.

Организирате бунт, революция, гражданска война, - убивате владетеля на страната и поддържниците му, и заемате неговото място. Но така ще отворите кутията на Пандора. Трябва да помните, че вие сте създали този прецедент, и сте дали същото "право" на всеки друг човек, да убива и насилва. И че всеки друг човек, във всеки един момент, може да простреля кратуната ви и да заеме вашето място. Има и други, които също като вас, биха искали да поуправляват, а вие сте нелегитимен и не сте никакъв авторитет за тях. Затова, по възможност, трябва да се стараете да ги изпреварите и да убиете всеки, който може да ви измести, и да убиете и тези, които може да помогнат на вашия враг. А също, да убиете съмишлениците му, които му съчувстват, и които не съчувстват на вас. Вие трябва да убивате просто за да внушите страх, та никой и да не помисли да ви измести от властта. Хората трябва да ги ръководи страхът, а убийството на хора е най-добрият начин да се внуши страх. Вие ще ръководите страната, а вас ще ви ръководи страхът, да не изгубите влсатта, а с нея и живота си. Т.е. тиранията е съревнование по жестокост. Разбира се, всеки кандидат тиранин се мисли за велик, но до властта може да се добере само най-жестокият, - дяволски жестокият.

2. С демокрация.

Демокрацията е начин да се изберат сред народа, най-лъжливите, подли, безпринципни и безнравствени хора – дегенерати, които да управляват останалите. Демократичните избори са съревнование на лъжци, - и това е втората кутия на Пандора. При такива избори, най-важното е, да се залива с помия опонента, и да се стъпче в калта. Главното е, да се лъже и мами, и да се обещава всичко, което е ясно, че не може да бъде изпълнено, и накрая, да се купият и да се подправят резултатите от изборите. И всичко това е съревнование, кой по-добре да услужи на бащата на лъжата - дявола. Побеждава най-лъжливият, - дяволски лъжливият. Альфред Нобел казал за такива: "Всяка демокрация води до диктатура на задкулисната власт (тези, на които Христос е казал в очите: "Ваш баща е дяволът...“). И това наистина е така!
"Бере ли се грозде, от търни, или смокини от репей?” (Мат.7:16).

И, с какъв акъл, чакаме добри плодове, от явно идиотски (сатанински) политически системи?

3. Монархия.

При правилна наследствена монархия, властта се предава, от баща на син, тихо и спокойно. Монархът не трябва да се упражнява в жестокости или в лъжливост, за да дойде на власт. Да, монархията не е идеална и не е без недостатъци. Но все пак е най-мирна, а значи, и най-добра, от трите. Монархията не иска от човека, ни патологична жестокост, ни патологична лъжливост, и дава на управника възможност да си остане просто човек, за разлика от първите две системи, които не дават такъв шанс. Разбира се, и монархът може да прояви излишна жестокост или да излъже. Но това се приема за болест и отклонение от нормата. А в първите два случая, болестта си е нормалното им състояние.

По думите на философа И.А. Ильин, монархията е диктатура на съвестта. И ако не ви харесва третата власт, значи ви харесва една от другите две: диктатурата на жестокостта или диктатурата на лъжовността. Всекиму своето. Навярно всеки чувства някаква вътрешна духовна връзка с избраната от него власт. Жестокостта и лъжовността разрушават най-главното в човека, това, без което той вече не може да е човек, - съвестта. А разрушаването на съвестта е път към духовна деградация. Тиранията и демокрацията са увлекателни игри, под сатанинския лозунг: "Убий в себе си човека и ще придобиеш власт (каквато заслужаваш)!"

Именно демократите, минали през горнилото на предизборната борба, се очистват от остатъците съвест, и като победят на изборите, (по внушение или под диктата на задкулисната власт) легализират абортите, порнографията, хомосексуализма, скотоложството и сатанизма. Но ако ти не си порнограф, педал, или скотоложник, не си сатанист и не им съчувстваш, - защо ти трябва да легализираш (да узаконяваш) всичко това?! Защото, победилият на изборите демократ, еднозначно е дегенерат! Имайки предвид, че тиранията, в нашия случай, е марксизмът, който също нарича себе си - демокрация, можем да направим еднозначния извод, че демокрацията е сатанинска игра на дегенератите (евреите - юдомасони). И за нормалните хора, да се участва в тази игра, е безумие.

Превод - Григор Симов