Смъртта на системата

Няма комунисти, няма демократи. Всичките са едно Всичките са части от една и съща, ръководена от ционистите Система. Тази Система никога не работи за наше добро. Ножът опря до кокала. Или ние ще сринем тази грабителска, садистична, човеконенавистническа еврейска Система, или тя ще ни умъртви. Говоря за умъртвяване в най-буквалния смисъл на думата. Ние вече нямаме никъв избор. Един бунт може да бъде ненасилствен, а един протест може да се изроди в масово кръвопролитие. Въпросът опира до целите.

Бунтът отрича изцяло противника и се стреми към неговото унищожение.  Не говоря непременно за физическо унищожение. Може да поискаш да се освободиш от едно робство или да прогониш от земята си международна корпорация, която трови и убива народа ти. Бунтът воюва срещу врага отвън. При протеста нещата стоят по точно обратния начин. Гледам как разни еврейски и всякакви карикатурни неправителствени организация се вливат в нашите протести. Как партиите ги превземат. Бунтът се изроди в протест. Безумци, нима не съзнавате какво се върши? Не може да се регистрираш официално пред една Система, да я признаеш, а после да претендираш, че ще воюваш срещу нея. При това спазвайки нейните правила. Тези правила са създадени така, че да обслужват единствено нея. Спазвайки правилата на Системата, вие гарантирате и осигурявате нейната неизбежна победа.

Aбе тези хора не разбраха ли, че тази политическа сган са ни абсолютни врагове - какъв смисъл има да им се молим и да протестираме, та те уж да ни оправят нещата. За мен това си е един вид капитулация - да протестираш в случая е като да си признаеш, че нищо не можеш да направиш и очакваш от някой друг да ти го направи, а в случая - от смъртния си враг. Това е абсурдно - все едно някой тръгнал да те напада, а ти вместо да се защитаваш, излизаш да му "протестираш". Ама вече няма оправия - нещата са отишли твърде надалеч... Този свят не е нормален."

Да, този свят не е нормален. Нещо повече, това вече не е човешки свят. Иде денят, в който ще сме принудени да направим избор. Или ние ще го нормализираме и ще върнем човешкия му облик, или ще загинем заедно с него. защото освен всичко друго, такъв свят няма право на съществуване. И уверявам ви, в тоя си вид той няма да просъществува още дълго. Следва въпросът какво по-нататък. Знам някои неща, но е рано да ги кажа. Ако събитията се развият в благоприятна за нас посока, мнозина от вас сами ще видят отговорите. Ако се развият в благоприятна на Системата посока, тогава би било вредно да казвам всичко. Засега ще кажа само едно. Системата е в агония, тя умира. Днешната властваща над човешкия свят Система е един потъващ кораб. Въпросът, същинският въпрос е дали ще останем на кораба и ще потънем заедно с него, или ще се качим на лодките и ще отплуваме към спасителния бряг.

Събитията предстоят!

Popular posts from this blog

Кой ненавижда национализма?

Митът и истината за амазонките

Erschiessungskommando - Henkerszeit (2019)

БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ ПО ПРИЗВАНИЕ!

Der Bohse Wolf - Das Ist Deutschland (2019)

Бойкот на разума