Русия и евреите – избрани цитати

Аз вярвам, че тези, които съкрушиха старата Хазария, ще успеят да съкрушат и новата Юдея. Страната с име на предателство и на позор, страната на Юда. Аз вярвам, че ние, враговете на Хазария ще съумеем да намерим път едни към други и да си подадем ръка! Аз вярвам.

И ако още има Народ, то защо не го чуваме?

„Новият световен ред ще се строи против Русия, върху руините на Русия и за сметка на Русия.” – Збигнев Бжежински

Извод: дали ви харесва или не ви харесва, няма никакво значение. От фактите и от реалността не може да се избяга. Изводът е, че русофобията служи на глобалистите, на Новия световен ред. Щом си против Русия, значи си с тях, със сатанистите и с евреите. Трето няма. Както няма и неутрални в тази всеобща война.

„Еврейската опасност е вече свършен факт. Това е фактът на тоталната еврейска диктатура над целия свят! Както революцията през 1917 година, така и тази през 1991 година бяха резултат от усилията на световното еврейство.  Разликата е само в това, че през 1917 година евреите отначало изтребиха значителна част от руското население, а едва после национализираха, тоест взеха за себе си цялата страна. Докато през 1991 година те отначало приватизираха страната, а после почнаха да изтребват населението.” Реабилитация няма да има.

Авторът на горния цитат не е назован. Затова пък тук, в България наблюдаваме същата картинка. Евреите действат по един и също сценарий навсякъде. Следователно народите, подложени на изтребление са наши естествени съюзници.

„От живота в Русия са доволни две категории хора. Тези, които не са в час, и тези, кито са вътре в играта.” – из „Русия в цифри и факти”.

Ще посмее ли някой да каже, че и в България не е така?

„Русия е многонационална страна. В нея живеят 82% руснаци и около 3% евреи. Руснаците не управляват в Израел. Защо евреите управляват в Русия?”

„Ние с Евронала имаме различия по отношение на поземления въпрос. Те искат да ни видят в земята, а ние искаме да видим там тях.” Карл Радек

„Съществуват две истории: лъжливата официална история и тайната история, откъдето се виждат истинските причини за събитията.” Оноре дьо Балзак

„Не поверявайте историята и политиката на професионалисти. Те продават своя труд за пари.” Александър Сергеевич Пушкин

„Всичко лошо руско умишлено се изважда на показ. Но не защото е лошо, а защото е руско. Боклукът се събира не за да бъде изчистен, а за да го хвърлим в лицето на стопанина.” Яков Брафман

„Най-добрият ПИАР е, когато хората не знаят, че ги манипулират.”

„В Библията е описано как действат евреите във всяка една страна.”

Като изтребват народите, как иначе…

„Червената петолъчна звезда, този символ на ционизма и еврейството ние превърнахме в символ на руския пролетариат.” – из „Голготата на Русия”

„Нека този, който търси не престава да търси дотогава, докато не намери…” Радомир

Popular posts from this blog

Кой ненавижда национализма?

Митът и истината за амазонките

Erschiessungskommando - Henkerszeit (2019)

БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ ПО ПРИЗВАНИЕ!

Der Bohse Wolf - Das Ist Deutschland (2019)

Бойкот на разума