Featured Post

Адолф Хитлер и Християнството

Денацификация – (на немски: Entnazifizierung) — комплекс от мерки за изчистване на всички сфери на обществото от националсоциалистическата и...

Monday, July 10, 2017

Кой е най-големия враг на България, Европа и Светът?

Безспорно товае международното еврейство, стремящо се от най-дълбока древност към световно господство, считайки себе си за богоизбран народ. За тях неевреи са гои, които могат да живеят, само за да произвеждат блага за „богоизбраните”. За да стане по лесно това, гоите трябва да се превърнат в роботи-зомбита, без национална и родова памет, със силно намален до отнет интелект. Затова държавните граници трябва да изчезнат, а всички неевреи да бъдат превърнати в една смес, без език и култура. Особено силно това се отнася за представителите на арийската раса – с най-висок интелект и култура.

Именно против това великият Фюрер Адолф Хитлер започна епична борба, която, за съжаление, не се увенча с успех. Ние помним плана на евреите Ран и Ът за България: поетапно сриване на всички стопански и производителни сили и средства, унищожаване на армията, срив на образованието и здравеопазването, намаляване на българите и замяната им с цигани, които са лесно контролирани и манипулирани. Европейският съюз не е нищо друго освен клон на Римския клуб. За съжаление, 65% от плана на Ран и Ът в България е вече осъществен.